background img

Dekorasyon Fikirleri

BEYAZ YEMEK ODALARI


Yemek yemenin keyif olduğu evlerde iştah açan bir yemek odası da istemez misiniz? Beyazın sadeliğinin ve ferahlığının yemek keyfine katabileceği dokunuşlar.


 Kapı, dolap ve sandalye tekstillerinin beyaz olduğu yemek odasının ahşap masayla kombinlenmesi oldukça şık durmuş.

Metal masa ve sandalyelerde beyaz renk tercih edilirken, pencere ve perdelerdeki beyaz da unutulmamış.

 Beyazdan çok aslında krem renginin hakim olduğu bu yemek odasında, klasik bir tasarım tercih edilmiş.

 Duvarların ve sandalye örtülerinin beyaz seçildiği yemek odasının geri kalan tüm noktaları ahşap olarak kullanılmış. Hasır halı ise ayrı bir hava katmış.

 Beyazın sadeliğinin tam anlamıyla yansıtıldığı iç ferahlatan bir yemek odası tasarımı. Oldukça modern bir modele sahip yemek odasında koyu renklerle başarılı bir zıtlık yakalanmış.

 Turuncuya çalan ahşap ve beyazın kombinasyonu arasında gezen bu yemek odası modelinde, renkler arasında uyum dikkat çekiyor.

 Klasik bir tasarıma sahip tamamı pencereden oluşan bu yemek odası modelinde, pencereler beyazla bütünleşerek farklı bir ferahlık oluşturmuş.

 Merdivenin hemen altına konumlanan yemek masasında kullanılan farklı tipteki sandalyeler hoş bir zıtlık oluştururken, masanın üzerindeki vazo gereksiz bir alan kaplamış.

 Tamamı beyazdan oluşan köşe takım olarak söyleyebileeğimiz bu yemek odasında ana oturağın iç kısmında kullanılan gri tekstil oldukça hoş bir görünüm yaratmış.

 Beyaz ve yeşilin bu denli uyum gösterebildiği nadir yemek odası tasarımlarından biri ortaya çıkmış.


Klasikle modern arası görünümüyle dikkat çeken yemek odası modelindeki, beyaz çıtalı sandalyeler dikkat çekici.

0 yorum:

Yorum Gönder