background img

Dekorasyon Fikirleri

İKİLİ LAVABO MODELLERİ

Sabah işe gitmeye hazırlanırken, en büyük dertlerimizden biri de lavabonun sürekli meşgul olmasıdır. Eşiniz, babanız ya da kardeşinizin size saatlerdir sürüyormuş hissi veren hazırlıkları çok zaman işe geç kalmanıza da neden oluyordur. Banyosu birazcık büyük olanlar için harika bir çözüm var ikili lavabo! İki lavaboyu yan yana koyan harika lavabo modelleri eşsiz banyo modellerinin içinde...





Klasik tasarımın lavabolardan, armatür takımlarına kadar her alana yansıdığı bu tercih çok da büyük olmayan banyolar için ideal bir alternatif.


Sade ve şık tasarımlı ayaklı lavabolar, küçük kapaklı aynalarla kombinlenmiş. Araya konulan ahşap dolap ise kullanışlı.

Lüks ve klasik ayna çerçeve tasarımı modern lavabo ve dolap tasarımıyla harika bir uyum oluşturmuş.

Klasik tasarım, metal ayak ve gider büyük ayna tasarımı arasında eskitme kombinasyonu oldukça başarılı. Üstelik küçük banyolar için ideal bir tasarım.

İkili lavabolar illa ki yan yana olacak diye bir kural yok! Sade ve beyaz ağırlıklı tasarımda metal ayaklı lavabolar banyonun şekline göre iki farklı simetrik noktaya konumlandırılmış.

Eskitme ahşap dolaplar, hayli fonksiyonel biçimde tasarlanmış. Elips şeklinde tasarlanan aynalar ve kahverengi granit tezgah etkili bir kombinasyon oluşturmuş.

Banyom küçük iki lavabo birden kullanamam diyenlere başka bir alternatif daha. Akılcı dolap tasarımı banyonuzda dağınıklığa son verecektir.

Yer ve duvar karolarının büyük yardımıyla kombinlenen ikiz lavabo tasarımı için büyük bir duvar şart. Büyük aynalarsa hayli işlevsel.

Klasik banyo modelinin, yer darlığı nedeniyle çok da fonksiyonel olmadığı bu banyoda metal ayaklı ikili lavabo, her şeye rağmen göz kamaştırıcı.

Dev bir banyom var ve oldukça ferah bir banyo istiyorum diyenlere özel tasarımlar da mevcut. Neredeyse bağımsız kalmış bu ikiz lavaboda geniş bir dolap alternatifi düşünülmüş.

Kolon ayaklı ikiz lavabo sade ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Aradaki metal dolap ise tasarımı etkin biçimde tamamlamış.

Klasik görünümün bu denli yakışabileceği başka bir banyo modeli gördünüz mü? Aynaların etrafındaki metal aydınlatmalar, metal ayak yerine cam ayakların tercihi lavabolara büyük bir zarafet katmış.

Ahşap lavabo altları ve altta bulunan hasır oldukça hoş bir görünüm kazandırsa da işlevsellikten uzak kalmış. Dolaplı aynalar ise epey şık durmuş.

Dar banyolar için ideal ve fonksiyonel bir çözüm sunan bu ikili lavabo tasarımı şık banyo dolap tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Tek aynada çözüm alternatifi sunan bu ikili tezgahaltı lavaboya ahşap çok şık bir görünüm kazandırmış. Ancak alt bölüm fonksiyonellikten çok uzak kalmış.

0 yorum:

Yorum Gönder