background img

Dekorasyon Fikirleri

Erkeklere özel 10 dekorasyon önerisi


Bekar erkekler; her zaman kolaylık, konfor ve stili ön planda tutarak modern tarzda bir daire tasarımını tercih etmeliler. Bekar bir erkekseniz ve yeni bir ev tasarımı istiyorsanız aşağıdaki 10 dekorasyon önerisi sizin için...



Başarılarını veya hobilerini göstermek için hatırlanmaya değer eşyaları sergileyin. Spor ya da kadın posterlerini daire tasarımına dahil etmek tam anlamıyla çocuksu görünmenize neden olur. Bunun yerine çocukluğunuzdan bugüne kazandığınız küçük ya da büyük kupa, madalya gibi ödüller veya bunları alma sırasında çekilmiş fotoğraflarınız daha uygundur.

Modern ve tarzı olan bir aydınlatma seçin. Hem zemin hem de masa lambasını bir arada kullanarak ruh halinize göre aydınlatmanın etkisini ayarlayabilirsiniz.

Elektronik cihazlarınızı sergileyecek yere karar verin. Bekar bir erkeğin televizyon, DVD ve oyun konsolları gibi elektronik cihazlar daha fazla vakit geçirdiği aşikardır. Tüm eğlence öğelerinin tek bir yerde ve bir arada tutulması kullanım kolaylığı için iyi bir fikirdir.

Kendinizi ve evinizi organize etmek için dolaplar satın alın. Düzenli bir daire tasarımı için dolaplar ve dolap içi düzenleyiciler olmazsa olmazlardandır. Bekar bir erkeğin arkasından eşyalarını toplayacak ya da nereye koyduğunu hatırlatacak bir bayan olmadığından; eşyaları en başından kullanım amaçlarına ve yerlerine uygun düzenlemek hem daire içinde derli toplu bir görünüme hem de günlük hayatınızda büyük bir kolaylığa izin verir.

Çamaşırhane veya bir depolama odası yapın. Ütülenmemiş, dağınık veya kirli giysilerinizi tutmak için küçük bir depolama alanına sahip olmak; aniden gelen arkadaşlar karşısında bu darmadağın, çirkin manzarayı anında gizlemek için çok etkili bir yoldur.

Oturma odasına kokulu mumlar ile rahatlatıcı bir ortam sağla. Kokulu mumlar sadece romantik adamlar ya da kadınlar için değildir. Odaya rahat bir ruh hali vermenin en basit ve dekoratif yoludur.

Duvar tasarımı için nötr renkler seçin. Bazı cesur renkleri mobilyalarla, objelerle ya da tek bir duvarda kontrast boyama ile vurgulayın.

Bazı sanat eserleri ile daire tasarımına stil ekleyin. Duvarlarda ya da yerlerde kullanabileceğiniz birkaç özgün tasarımlı resim veya heykellerle karakterinizi ve ilgi alanlarınızı yansıtabilirsiniz. Mesela motor düşkünüyseniz ve retro tarzı beğeniyorsanız birkaç eskici gezip çocukluğunuzun oyuncak motorlarından satın alabilirsiniz.

Oturma odası için kaliteli bir koltuk takımı seçin. Unutmayın, oturma odanız misafir ağırlamak için evinizdeki en değerli yerdir. Hem rahat hem sağlam hem de kolay temizlenen bir koltuk bekar bir erkeğin vazgeçilmezidir.

Daire tasarımına modern bir yemek masasını dahil et.  Yalnız yaşayan ve sıklıkla misafir ağırlamayan biri olabilirsin ama bir yemek masası dairene yaşayan bir ev ambiyansı ekler.

0 yorum:

Yorum Gönder