background img

Dekorasyon Fikirleri

MODERN YATAK TASARIMLARI

Hayatımızın neredeyse üçte birini geçirdiğimiz uykumuzu en rahat, en güzel yataklarda sürdürmek isteriz. Yatağın rahatlığı kadar önemli parçalardan biri de yatağın tasarımı olsa gerek. Birbirinden güzel yatak tasarımları.


 Mavi, sarı ve beyazın mükemmel uyumunun yer aldığı yatak göz kamaştırıcı.

Klasik tasarımın yer aldığı yatak yüksek biçimde tasarlanmış. Dört klasik tasarımlı çıta, yatağın klasik havasını güçlendirirken, krem renk oldukça yakışmış.

Yüksek tasarımlı yatağın renk merkezi krem olsa da beyaz alt örtüler ve yatağın rengarenk örtüsü renk cümbüşü oluşturmuş. Göz yormayan tasarıma yeşil yüksek ayaklı komodinler eşlik etmiş.

 Modern tasarımlı ahşap ayaklı yatağın sert bir görünüşü var. Beyaz ve kremin hakim olduğu yatakta kumaştan kahverengi başlık hayli çekici görünmüş.

Bohem bir havası olan yatağın, başlık yerine kumaş bir arka fon kullanması alışık olmadığımız türden. Beyaz ağırlıklı tasarıma, kırmızı-turuncu örtü farklı bir hava katmış.

Bulunduğu doğal ortamla kombinlenen yatağın cibinlik çıtaları etkileyici durmuş. Bahçenin tüm yeşilliği ve doğallığı yatağa yansımış.

 Yüksek tasarımlı yatağın modern görünümüne başlığın üst tarafındaki dekorasyon eşlik etmiş. Krem, mavi ve beyazın hakim olduğu yatağın ayak ucundaki leopar desenli puf, pek yakışmamış.

 Oldukça sade bir tasarıma sahip olan yatağın renk merkezini krem ve nil yeşili oluşturmuş.

1800'lü yıllardan kalma bir yatak havasını hissettiğimiz bu tasarımın en havalı noktası krem rengi panjur tipindeki başlığı.

Beyazın ve siyahın sadeliği klasik biçimde yatağa yansıtılırken, abajur yatağın tasarımıyla büyük uyum göstermiş.

0 yorum:

Yorum Gönder